TÉLI BAKANCSLISTA

1. Mézeskalács házikó
Minden évben megfogadom, hogy végre megcsinálom. De eddig még nem jutottam... a mézeskalács emberkénél meghal a dolog. Főleg, hogy 20 perc után könyékig cukormázban fetrengek és már pont nem érdekel, hogy keresztben áll e a szeme vagy sem... vagy, hogy van e neki.

2. Fürdőzés a szabadban
Tavaly, a téli szezonban megcsináltuk a haverokkal. Bár éppen nem volt hóesés, azért egész mesés volt a forró vízben és a decemberi hidegben egyszerre. Nem túlzok, tényleg feeling. Aki igazán tökösnek érzi magát utána meghempereghet a hóban is. Már ha van.

3. Téli zenelista
Összerakni egy igazán ütős, téli hangulathoz passzoló lejátszási listát. Mondjuk Spotify-on. Nagy rajongója vagyok az appnak, így én ehhez is azt fogom használni. Van előregyártott lehetőség is, de mennyivel jobb egy saját, nem? És nem feltétlen az All I Want for Christmas című számra és társaira gondolok. Bár nem leszek álszent... minden éven előadom karácsonyfa díszítés közben... oké. Többször is.


4. Karácsonyi filmmaraton
Reszkessetek betörők és Igazából szerelem nélkül nem karácsony a karácsony mondhat nekem bárki bármit. Tudom, olyan laza cikizni Kevint, de hagyjuk már... epic és kész. Persze utána jöhet egy Grincs vagy egy Karácsonyi lidércnyomás is, mese fronton Jégvarázs, Diótörő és Polar expressz, de a világ legjobb karácsonyi filmje nekem mindig is a Karácsonyi vakáció marad. Griswold Rulez!

5. Édesség minden fronton
Forró csoki, a már említett mézeskalács, szaloncukrok és csokis kekszek... de amit még nem próbáltam: a fehér-piros csíkos igazán amerikai cukorbot vagy a tojáslikőr... ezek eddig kimaradtak, ezért idén beújítok valamit. Vagy egy jó vajsör Harry Potter filmnézés közben. Nem érdekel, hogy annyira nem is karácsonyos. Harry Potterék is karácsonyoztak, na.

6. Téli képek
Téli fotózás a haverokkal. Hógolyócsata, hóember építés, síelés/snowboard vagy sima hóangyal csinálás... mindegyik jöhet, akár ebben a sorrendben is. A lényeg, hogy örökítsünk meg valamit idén is. Együtt. Csak legyen fehér a karácsony... 

0 Megjegyzések