MIT VEGYÜNK A GLAMOUR-NAPOK ALATT?

Szóval itt a tavasz, na meg az Április, nyilván itt az idő egy új Glamour akciós hétvégének. Ilyenkor mi nők elszabadulunk, és 1-3 nap alatt elverünk egy havi fizetést - kis túlzással. Mert ugye tömeges fosztogatás indul a drogériákban - hála a bevezetett -1es napnak - aztán persze jöhet sorban a többi: gardróbfrissítés, új cipők, meg minden ami kell és persze nem indokolt, na ha már ott az a fene vonzó -20% kedvezmény (néhány esetben több is) hát ki lehet ezt hagyni? Persze, hogy nem. Oké, bevallom, én a -1 napos rohamot kivéve az online vásárlásra adom le a voksom: 1. ilyenkor jobb elkerülni a bevásárlóközpontokat, 2. előre elkészített listákkal készülök, így reggel csak 2 kattintás és kész is vagyok, 3. sokkal-sokkal kényelmesebb (és biztonságosabb - nem akarok összeverekedni az utolsó magas nyakú kötött pulcsikon senkivel). De ami még fontosabb, a kuponok a kultúra oltárán is áldoznak, így négy napon keresztül Április 11-14 között ezt Te is megteheted. Ezek a könyves akciók várnak ránk a tavaszi kuponok alapján:



1. Libri
Az első a Libri. Mi szól mellette? Bár ők csak 20% kedvezményt adnak, viszont minden könyvre és hangoskönyvre is! Ez leginkább azoknak éri meg, akik az utóbbira pályáznak. Például én is tavaly nagypapámnak hangoskönyveket vettem az ünnepekre. Aki hasonlóban gondolkodik annak most érdemes lecsapni rá, mert a többi kupon csak nyomtatott könyvekre vonatkozik.
Könyvesboltokban és a www.libri.hu oldalon is érvényes.

2. Pagony - Pagony Bolthálózat
Az ország legnagyobb gyerekkönyvesbolt-hálózatában a Pagony Kiadó könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod. 20% kedvezmény!

3. Book24
www.book24.hu online könyváruház összes nyomtatott könyvére. Stílusosan nálunk a 24% kedvezmény a nyerő. Ami a Book24 mellett szól, hogy itt igazi kincsekre lehet bukkanni. Ha például olyan regényt keresel, ami már ritkább, nehezebben kapható, itt még esélyesen megtalálható.

4. Bookline
Antikvár, idegen nyelvű, valamint e-könyvekre nem vonatkozik. A kupon csak online váltható be, de legalább 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg amit csak szeretnél. Ez a legmegérősebb ha úgy vesszük, bár az az 1% jelen esetben már nem sokat számít.

5. Babilon Kiadó
Na Ők külön is társultak- ha innen keresel valamit, akkor 30%-os kedvezmény lesz a jutalmad.

Ősszel a Book24 mellett döntöttem - több okból is - viszont most tavasszal a Bookline lesz a befutó, mert végre beváltom a törzsvásárlói pontjaimat is. A 25% szép, ráadásul az összeírt 6-7 könyvem esetében már mutatós is lesz mennyit spórolok ezzel. Főleg regényekre fogok lecsapni - lesz benne magyar és külföldi, kortárs és klasszikus is. Előbb - utóbb úgyis megvenném mindent, akkor legalább spóroljunk egy kicsit!

0 Megjegyzések