AMIRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI - A LANKY HÁZ HALOTT

Demeter Norbert regényét az elmúlt napokban fedeztem fel. Kerestem a nagy könyves honlapokon, hogy kicsit több információt kapjak, de sajnos sehol sem találtam... ugyanis jelenleg csak az alábbi oldalon, ITT lehet megrendelni, és viszonylag itt is rejtély övezi a A Lanky ház halott című könyvet, mondhatjuk, hogy az oldal elég szűkszavú... viszont a legszükségesebb tudnivalókat akkor is megtalálhatjuk: rövid fülszöveg, ár, postaköltség, átvételi pont Budapesten.


"Mi ​történik, ha az ember egy olyan világra talál, amelyet képtelen megérteni? Amely túlmutat mindenen, amit addig tudott vagy hitt? Vajon akkor sem veszíti el az ép elméjét, ha szembetalálkozik a kimondhatatlan gonosszal? Richardnak fogalma sincs mibe keveredik, amikor Pennyville-be utazik, hogy új regényéhez anyagot gyűjtsön. Miközben a városka legendáit kutatja, egy rémítő történet rajzolódik ki előtte. Kis idő múlva teljesen kicsúszik a lába alól a talaj; már nem tudja, mi a valóság és mi a képzelet. Vajon tényleg beszél hozzá a Lanky ház szélkakasa vagy csupán halucináció az egész? És milyen titkot rejtenek a romok a sövénykerítés takarásában? S vajon a suttogó hangok, melyek egyre vészjóslóbbak, segíteni akarják vagy ők is Richard életére törnek?Demeter Norbert első regényével a sötétségbe invitálja Kedves Olvasóját, de egy percre sem hagyja magára. Minden egyes oldalon vele van, s arra kéri, bármilyen borzalmat is lát, bármilyen rémség rettenti is, ne féljen. Csak fogja szorosan a kezét."

Szóval nézelődtem, és nekem ez a regény kell. Ezt a bejegyzést is azért dobtam fel nektek, hogy ilyen könyvek is egy kis figyelemhez jussanak... gondolok itt arra, hogy elenyésző marketingtámogatás miatt, nem bámul ránk a kirakatból, nem áll az eladási listák élén, nem biztos, hogy elsőre felfedezzük... vagy akár másodszorra. És egyúttal ajánlom figyelmetekben a Colorcom Kiadó oldalát is. Már facebookon is érdemes nézelődni, ugyanis fiatal, kortárs, magyar írókkal ismerkedhetek. Itt.

Végül egy idézet A Lanky ház halott-ból, csak a kedvcsinálás miatt: "(...) Látja a hetet, ahogyan eljönnek az égből, a sötétség a palástjuk, szemük csillagfény, leszállnak az emberek közé, mert valaki hívta őket. Eljönnek, mert az a valaki hitt bennük. S a hit eltörölte elfeledettségüket. (...)

0 Megjegyzések